pstruh na grilu
Maso a ryby

Pstruh na grilu

25/06/2016

Konzumaci ryb byste rozhodně neměli zanedbávat a alespoň jednou týdně by se na vašem talíři měla ryba objevit. Teď během letních měsíců si rybu snadno připravíte i na grilu, ze kterého je mnohem chutnější než […]

pečený pstruh lososovitý
Maso a ryby

Pečený pstruh lososovitý s bylinkami

01/04/2015

Ryby jsou nepostradatelnou součástí každého zdravého a vyváženého jídelníčku. Připravte si výborného pstruha lososovitého podle našeho receptu. Bylinky můžete použít čerstvé i sušené podle své chuti. Doporučit ho můžeme s čerstvou bazalkou nebo s citronovým […]

vepřový steak z kotlety s bylinkami
Maso a ryby

Vepřový steak z kotlety s bylinkami

27/12/2014

Hledáte snadnou rychlovku na oběd či na večeři? Pak vám určitě zachutná vepřový steak z kotlety s bylinkami, který můžete podávat s bramborami, rýží nebo se zeleninovým salátem. Z bylinek jsme použili bazalku a oregáno. […]

houbové rizoto s kuřecím masem
Maso a ryby

Houbové rizoto s kuřecím masem a parmazánem

09/11/2014

K všednímu i víkendovému obědu se perfektně hodí houbové rizoto s kuřecím masem, které zahřeje nejen na podzim. Dochutit ho můžete čerstvými bylinkami a nesmí chybět ani parmazán na posypání. Počet porcí: 4 porce Náročnost: […]

pečená pražma královská
Maso a ryby

Pečená pražma královská s bylinkovým máslem

08/09/2014

Pražma královská je oblíbená ryba, která představuje skvělou alternativu k tresce nebo pstruhovi. Upečte si ji i vy a vyzkoušejte, jak chutná. Příprava ryby vám zabere jen pár minut. Pečená pražma královská je báječná jak […]

pečený losos v troubě
Maso a ryby

Pečený losos v troubě s bylinkami

04/06/2014

Ryby by neměly chybět v žádném zdravém a vyváženém jídelníčku. Obecně se doporučuje jejich konzumace alespoň jednou týdně. Pokud máte rádi lososa, připravte si ho v troubě s čerstvými bylinkami. Určitě vás nezklame. Navíc zjistíte, […]

domácí pizza z celozrnné mouky
Mléčné produkty

Domácí pizza z celozrnné mouky II

04/11/2013

Pokud si chcete připravit výbornou domácí pizzu, základ je ve výběru kvalitních ingrediencí. Droždí použijte spíše méně, aby vám těsto příliš nenakynulo a bylo opravdu tenké. Vyválíte z něj placku, přesunete na plech s pečícím […]

těstoviny s mletým masem
Maso a ryby

Těstoviny s mletým masem

05/03/2013

Vyzkoušejte těstoviny s mletým hovězím masem a určitě si pochutnáte. Nejlépe uděláte, když koupíte čerstvé libové hovězí a sami si ho doma umelete. Jako těstoviny můžete zvolit kolínka, špagety, vrtulky nebo třeba penne. Mleté maso […]