rizoto s uzeným masem
Maso a ryby

Rizoto s uzeným masem

16.6.2017

Rizoto je pokrm, který zvládne uvařit téměř každý. Můžete ho vařit na italský způsob, kdy lehce osmahnutou syrovou rýži smícháte se zbytkem pokrmu a pak podléváte vývarem, nebo si lze uvařit rýži v samostatném hrnci […]

kuřecí ragú se zeleninou a žampiony
Maso a ryby

Kuřecí ragú se zeleninou a žampiony

29.5.2017

Už vás omrzela všední příprava kuřecího masa? Pak vyzkoušejte kuřecí ragú se zeleninou a žampiony, které si rozhodně oblíbíte už po prvním ochutnání. Je je jen lehce zahuštěné a proto i vcelku dietní. Jeho příprava […]

kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi
Obiloviny

Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi

4.5.2017

Připravte si rychlovku, jakou je tento kuřecí vývar se zeleninou. Polévka je ideální k obědu i k večeři. Zasytí a zahřeje, nejen během zimních večerů. My jsme použili mraženou zeleninu. Do vývaru se však hodí […]

bramborový salát s majonézou
Mléčné produkty

Tradiční bramborový salát s majonézou

6.2.2017

Nemáte osvědčený recept na bramborový salát? Pak vyzkoušejte salát podle Zdravé kuchařky, který obsahuje jen samé dobré ingredience – mrkev, hrášek, vajíčka a nesmí chybět ani kvalitní majonéza. Pokud hledáte inspiraci, tak právě tenhle jednoduchý […]

italské rizoto s kuřecím masem
Maso a ryby

Italské rizoto s kuřecím masem

29.1.2017

Rizoto je ideální rychlovka, pokud nemáte moc času na přípravu oběda či večeře. Na italské rizoto se tradičně používá kulatozrnná rýže, například rýže Arborio, která má lepkavou konzistenci a snadno z ní uvaříte výborné hutné […]

krůtí roláda s nádivkou
Maso a ryby

Krůtí roláda s nádivkou

20.1.2017

Tato vynikající krůtí roláda s nádivkou nadchne každého milovníka drůbežího masa. Je rychle připravená a výborně se hodí na oběd i na večeři. Vyberte si pro ni pěkný kus krůtích prsou, který ještě naklepete a tím […]

Maso a ryby

Rizoto z pečeného kuřete

7.8.2016

Jestliže vám zbude v troubě pečené kuře z předchozího dne, můžete si z něj připravit toto výborné rizoto z pečeného kuřete, díky kterému zužitkujete nejen zbytky masa, ale také výpek. Rizoto můžete ochutit zeleninou i […]

bramborová polévka
Recepty na polévky

Bramborová polévka se zeleninou a houbami

22.6.2016

Máme pro vás už druhý osvědčený recept na bramborovou polévku, jejíž příprava zabere jen chviličku. Tato bramboračka je ideální na jarní a letní měsíce, kdy máte k dispozici čerstvé hříbky z lesa a také nové […]

snadné rizoto s kuřecím masem
Maso a ryby

Snadné rizoto s kuřecím masem a zeleninou

26.2.2016

Kuřecí rizoto patří mezi nejrychlejší recepty vůbec. Během půlhodinky za kuchyňskou linkou si vykouzlíte výborný sytý oběd, klidně i na několik dní. Zeleninu můžete použít vždy sezónní nebo klidně mraženou. Jelikož se prodávají nejrůznější směsi, můžete […]

rybí rizoto
Maso a ryby

Zdravé rybí rizoto z tresky se zeleninou

1.9.2014

Zdravé rybí rizoto je báječnou alternativou k pečené rybě i ke klasickému rizotu s masem nebo zeleninou. Na přípravu je opravdu snadné a rychlé. Zvládne ho tak každý. Hodí se k obědu i jako lehká […]