lasagne s mletým masem
Maso a ryby

Lasagne s mletým masem a bešamelem

27/04/2013

Lasagne s mletým masem a bešamelovou omáčkou jsou klasikou, kterou by měl zvládnout připravit každý milovník italské kuchyně. V dnešním příspěvku si představíme odlehčené lasagne, které jsou velice chutné a rozhodně nejsou nijak ochuzené (ačkoliv […]

těstoviny se špenátem a smetanou
Maso a ryby

Těstoviny se špenátem, smetanou a kuřecím masem

04/04/2013

Těstoviny se špenátem jsou tradičním italským jídlem. Při jejich přípravě sáhněte po kvalitních těstovinách z tvrdé pšenice a čerstvém špenátu. Obě tyto ingredience doplňuje smetana a kuřecí maso, které však můžete zaměnit i za šunku […]

hovězí plátky na česneku
Maso a ryby

Hovězí plátky na česneku s vařenou zeleninou

27/03/2013

Ani na hovězí maso bychom ve svém jídelníčku neměli zapomínat. V obchodech hledejte maso, které bude kvalitní a čerstvé – nešizené. Hovězí si pak můžete připravit na stovky způsobů. Vynikající a rychlé na přípravu je […]

zapečená rýže se špenátem
Mléčné produkty

Zapečená rýže se špenátem

20/03/2013

Pokud máte chuť na rýži, můžete si ji zkusit připravit jako zapečenou a v neobvyklé kombinaci se špenátem. Na zapékání můžete použít kulatozrnnou i dlouhozrnnou rýži. Výborně chutná indická rýže basmati a za doporučení stojí […]

cannelloni plněné mletým masem
Maso a ryby

Zapečené cannelloni plněné mletým masem

28/02/2013

Cannelloni je méně známý druh těstovin využívající se na zapékání (obdobně jako lasagne). Můžete je zkusit s masem, špenátem nebo sýrovou omáčkou. Naše zapečené cannelloni plněné mletým masem vám určitě zachutnají. V receptu najdete kuřecí […]

kuskus s cuketou
Obiloviny

Kuskus s cuketou a sojovým masem

23/02/2013

Kuskus je velmi oblíbené a zároveň na přípravu jednoduché jídlo. Vyzkoušejte náš kuskus s cuketou a sojovým masem, který je rychlý, levný a zasytí. Cuketu můžete nahradit také patizonem, kedlubnou nebo jinou zeleninou. Zeleniny si […]