Ředkvičková pomazánka

ředkvičková pomazánka
zdroj: pixabay.com

Ředkvičková pomazánka s tvarohem se báječně hodí na večeři i na svačinu. Pochutnat si na ní můžete například s čerstvým celozrnným chlebem nebo houskou. Pečivo pak můžete doplnit rajčaty, paprikou, okurkou a další zeleninou dle libosti.

Počet porcí: 6 porcí
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 10 minut

Na ředkvičkovou pomazánku budeme potřebovat

12 kusů středních ředkviček
1 větší vejce
50 g odtučněného tvarohu
50 g lučiny
30 g eidamu
sůl, pepř

Postup přípravy

  • Vejce si uvaříme natvrdo. Mezitím si na jemném struhadle nastrouháme ředkvičky a vymačkáme z nich přebytečnou vodu.
  • K ředkvičkám přidáme tvaroh, lučinu, nastrouhaný sýr a nakrájené vejce.
  • Důkladně promícháme a dochutíme solí a pepřem.

Buďte první kdo přidá komentář

Napsat komentář