zapečené vepřové maso s bramborami
Maso a ryby

Zapečené vepřové maso s bramborami

30.8.2017

Hledáte recept na rychlovku, kterou si připravíte ve všední den nebo i na slavnostnější nedělní oběd? Pak radíme vyzkoušet zapečené vepřové plátky s bramborami. Tento recept je z jednoho hrnce, resp. z jednoho pekáče, a […]

španělský ptáček
Maso a ryby

Španělský ptáček z hovězího masa

8.11.2016

Španělský ptáček je jedním z receptů, který na první pohled vypadá složitě, ve skutečnosti ale tak náročný na přípravu není. Budete na něj potřebovat libové hovězí maso (ideálně plátky z roštěné), kvalitní hořčici, párky a […]

vepřový steak
Maso a ryby

Vepřový steak s hořčično-smetanovou omáčkou

9.9.2014

Vepřové steaky nikdy neomrzí. Jestliže hledáte rychlovku na oběd nebo na večeři a máte v ledničce kousek vepřové kýty, kotlety nebo plece, zkuste si připravit vepřový steak s hořčično-smetanovou omáčkou, který uspokojí i ty nejnáročnější […]

vaječná omeleta se šunkou a sýrem
Mléčné produkty

Vaječná omeleta se šunkou a sýrem

28.3.2013

Máme pro vás další rychlovku, a to jednoduchou vaječnou omeletu se šunkou a sýrem. Omeleta zachutná i náročnějším jedlíkům. Skvěle se hodí k večeři i k obědu. Jako přílohu můžete zvolit celozrnné pečivo nebo brambory. […]

tvarohová pomazánka s pažitkou a mrkví
Mléčné produkty

Tvarohová pomazánka s pažitkou, mrkví a vajíčkem

18.3.2013

Tvarohové pomazánky jsou chutné, zdravé a dietní. Pomocí rozmanitých ingrediencí je můžete vytvářet v mnoha různých variacích. Dnešní recept je ryze jarní. Klasická tvarohová pomazánka s pažitkou a mrkví vás určitě dostane v kombinaci s […]

tuňáková pomazánka
Maso a ryby

Tuňáková pomazánka

9.2.2013

Lehká pomazánka z tuňáka se nejlépe hodí k čerstvému křupavému pečivu. V českých domácnostech se pro ni běžně používá termín „rybičková pomazánka“, většinou se však jedná o pomazánku z tuňáka, protože právě tuňákové konzervy jsou nejdostupnější. […]