Výbornou pizzu upečete v tradiční italské peci MAM

zdroj: pixabay.com

Provozujete pizzerii a chcete svým zákazníkům servírovat tu nejlepší italskou pizzu? Její kvalita závisí na mnoha faktorech. Těmi hlavními jsou vynikající receptura a profesionální pec. S receptem na pizzu vám sice neporadíme, pec vám však vybrat pomůžeme. Rádi bychom doporučili italské pece MAM s plynovým ohřevem nebo i na dřevo.

Jak vybrat správnou pec na pizzu

U značky MAM, jejíž historie se datuje až do roku 1852, kdy byla tato společnost založena v italské Modeně, pořídíte statické nebo rotační pece na pizzu. Statické pece se vyznačují rychlým zahřátím pečící plochy a pizza se v nich připravuje tradičním způsobem. Nevyžadují přívod elektřiny a lze je připojit přímo ke komínu. Dají se také pořídit za nižší cenu.

Mnohem efektivnější způsob pečení pizzy představují takzvané rotační pece, které umožní péci více pizz najednou a rychleji tak uspokojit objednávky zákazníků. Jsou vhodné pro všechny větší pizzerie a také pro ty, kdo si chtějí přípravu pizzy maximálně zjednodušit. Není ji totiž nutné v průběhu pečení otáčet. Ušetříte tak za zaměstnance a zároveň zabráníte případnému spálení pizzy v peci.

Kromě typologie při výběru pece řešte také její provedení – standardní, ve tvaru kopule či mozaiky. Pozornost věnujte také rozměru pece – nejběžnější jsou standardní pece se vstupem 54 cm, více prostoru pak nabízejí pece o šířce 82 cm, které využijete i pro přípravu velkých rodinných pizz. V neposlední řadě hraje roli také systém vytápění. U pecí MAM se může jednat o dřevo, plyn nebo o kombinaci těchto dvou zdrojů.

Hlavní výhody pecí MAM

Pece na pizzu MAM nabízejí opravdu tradiční a zároveň profesionální použití pro všechny pizzerie. Fungují velice efektivně. Je zde možnost přímého napojení pece na komín, jsou také k dostání v moderním provedení.

Chcete se odlišit od konkurence a prodávat nejlepší pizzu v okolí? Pak je speciální pec MAM tou nejlepší volbou na míru vašim potřebám. Na všechny pece je navíc poskytnuta až 10 let dlouhá záruční doba, jsou certifikované autorizovanou zkušebnou IMQ a získaly označení CE.