Těstoviny s vepřovým masem a žampiony

těstoviny s vepřovým masem
Maso-žampionová směs s těstovinami

Tato omáčka z vepřového masa, žampionů a rajského protlaku je ideální nejen na těstoviny. Jedná se o rychlovku, kterou snadno připravíte během všedního dne a neurazíte s ní ani na víkendový oběd. Tyto těstoviny s vepřovým masem jsou vařené během chvilky, takže i ve spěchu budete mít čas si pochutnat.

Počet porcí: 2 porce 
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut + 30 minut vaření

Na těstoviny s vepřovým masem budeme potřebovat

160 g syrových semolinových těstovin
400 g vepřového masa (plec, kýta)
5 žampionů
3 lžičky rajčatového protlaku
1 lžíce cukru
1 cibuli
sůl, pepř
rostlinný olej

Postup přípravy

  • Na rostlinném oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme k ní nadrobno nakrájené vepřové maso, rajský protlak, žampiony, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a mírně podlijeme vodou. Dusíme zhruba 30 minut a nakonec dochutíme cukrem.
  • Podáváme s uvařenými těstovinami.

Buďte první kdo přidá komentář

Napsat komentář