těstoviny s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Maso a ryby

Těstoviny s kuřecím masem a bazalkovým pestem

21.6.2017

Chuť čerstvého bazalkového pesta báječně ladí se šťavnatým kuřecím masem. Připravte si doma na plotně tuto rychlovku, inspirovanou italskou kuchyní, která vás svou vynikající chutí určitě nezklame. Navíc téměř všechny potřebné suroviny na tento rychlý […]

výborné plněné žampiony portobello s čerstvými bylinkami
Mléčné produkty

Plněné žampiony portobello

13.6.2017

Dnes pro vás máme jeden vegetariánský recept. Jde o plněné žampiony portobello, které jsou na tuto přípravu ideální. Naplnit je můžete podle své fantazie. My doporučujeme směs rýže či kuskusu s cuketou a sušenými rajčaty. […]

kuřecí ragú se zeleninou a žampiony
Maso a ryby

Kuřecí ragú se zeleninou a žampiony

29.5.2017

Už vás omrzela všední příprava kuřecího masa? Pak vyzkoušejte kuřecí ragú se zeleninou a žampiony, které si rozhodně oblíbíte už po prvním ochutnání. Je je jen lehce zahuštěné a proto i vcelku dietní. Jeho příprava […]

dušené hovězí se zeleninou
Maso a ryby

Dušené hovězí se zeleninou a žampiony

22.5.2017

Nevíte, co si připravit k víkendovému obědu? Vyzkoušejte dušené hovězí se zeleninou a žampiony podle Zdravé kuchařky. Máme pro vás snadný a bleskový recept, který vás určitě nezklame. Doporučujeme sáhnout po sezónní zelenině. My jsme […]

těstoviny s uzeným tofu
Obiloviny

Těstoviny s uzeným tofu, žampiony a cuketou

26.4.2017

Připravte si výborné těstoviny s uzeným tofu, žampiony a cuketou. Jedná se o univerzální rychlovku, která potěší každého, kdo má tofu v oblibě. Chuť uzeného tofu se s houbami skvěle doplňuje. Těstoviny stačí uvařit a […]

těstoviny s vepřovým masem
Maso a ryby

Těstoviny s vepřovým masem a žampiony

12.4.2017

Tato omáčka z vepřového masa, žampionů a rajského protlaku je ideální nejen na těstoviny. Jedná se o rychlovku, kterou snadno připravíte během všedního dne a neurazíte s ní ani na víkendový oběd. Tyto těstoviny s […]

kuřecí prsa na žampionech
Maso a ryby

Kuřecí prsa na žampionech

8.3.2017

Kuřecí maso si můžete připravit na desítky způsobů. Jedním z těch oblíbených jsou kuřecí prsa na žampionech, kde si vystačíte jen s jedním hrncem a s minimem surovin. Je to rychlý oběd i večeře. Záleží […]

italské rizoto s kuřecím masem
Maso a ryby

Italské rizoto s kuřecím masem

29.1.2017

Rizoto je ideální rychlovka, pokud nemáte moc času na přípravu oběda či večeře. Na italské rizoto se tradičně používá kulatozrnná rýže, například rýže Arborio, která má lepkavou konzistenci a snadno z ní uvaříte výborné hutné […]

lasagne s kuřecím masem
Maso a ryby

Lehké lasagne s kuřecím masem

6.11.2016

Lasagne jsou oblíbeným italským pokrmem. Tradičně se připravují s hovězím masem, rajčatovou omáčkou a se sytým bešamelem. Vy dnes můžete vyzkoušet odlehčenou variantu – lasagne s kuřecím masem a zakysanou smetanou. Jsou opravdu vynikající.

kuřecí nudličky na kari
Maso a ryby

Kuřecí nudličky na kari

5.11.2016

Tyhle vynikající kuřecí nudličky na kari rozhodně musíte ochutnat. Jejich příprava vám zabere jen okamžik. Jsou skvělou volbou na oběd i na večeři, kdy je můžete podávat s rýží, bramborami nebo s čerstvým a křupavým […]

snadné rizoto s kuřecím masem
Maso a ryby

Snadné rizoto s kuřecím masem a zeleninou

26.2.2016

Kuřecí rizoto patří mezi nejrychlejší recepty vůbec. Během půlhodinky za kuchyňskou linkou si vykouzlíte výborný sytý oběd, klidně i na několik dní. Zeleninu můžete použít vždy sezónní nebo klidně mraženou. Jelikož se prodávají nejrůznější směsi, můžete […]

těstoviny se žampiony, kuřecím masem a smetanou
Maso a ryby

Těstoviny se žampiony, kuřecím masem a smetanou

30.9.2015

Těstoviny se dají podávat na celou řadu způsobů. Kombinace se žampiony, kuřecím masem, libovou šunkou a zakysanou smetanou je velmi oblíbená. Snadno a rychle si uvaříte vynikající omáčku, která vás uspokojí jako všední i víkendový […]

kuřecí maso se žampiony
Maso a ryby

Zapečené kuřecí maso se sýrem a žampiony

29.1.2015

Během okamžiku můžete ve své kuchyni vykouzlit zdravý a chutný oběd. Stačí mít při ruce kuřecí prsa, tvrdý sýr, smetana a žampiony. K zapečenému kuřecímu masu pak můžete jako přílohu zvolit rýži, brambory nebo ho […]

hovězí na žampionech
Maso a ryby

Hovězí na žampionech

17.6.2014

Hovězí na žampionech je vedle hovězího guláše a tradičních italských lasagní jedním z nejoblíbenějších jídel. Najděte inspiraci v našem jednoduchém receptu. Pokud budete mít libové maso a nakrájíte jej na drobné kousky, vyhnete se i […]

rajčatová omáčka s kuřecím masem
Maso a ryby

Rajčatová omáčka se žampiony a kuřecím masem

27.5.2014

Tato rajčatová omáčka je velmi jednoduchá, určitě zachutná každému milovníkovi rajčat a kuřecího masa. Potřebujete k ní jen pár surovin. Celá příprava zabere maximálně 30 minut, takže poslouží i jako rychlý oběd. Hodí se k […]

žampionové rizoto s tofu
Obiloviny

Žampionové rizoto s tofu

5.2.2014

Skvělá rychlovka, která zachutná každému, kdo nepotřebuje mít každý den na talíři maso. Nejvíc času zabere, než se uvaří celozrnná rýže, pokud tedy spěcháte, můžete ji nahradit třeba basmati nebo jinou dlouhozrnnou rýží. Takto zvládnete […]

ječné kroupy se žampiony a sojovým masem
Kroupy a obilky

Ječné kroupy se sojovým masem a žampiony

3.9.2013

Podívejte se na další recept z ječných krup. Tentokrát jsme ječné kroupy smíchali se sojovým masem, žampiony a zakysanou smetanou. Pokud smetanu vynecháte, jídlo na chuti až tak neztratí a bude vhodné i pro vegany. […]

vepřové karbanátky se žampiony
Maso a ryby

Vepřové karbanátky se žampiony

28.8.2013

Dostali jste chuť na šťavnaté karbanátky? Pokud se rozhodnete pro smažené, nejedná se o zrovna nejzdravější variantu. Proto je mnohem lepší je péci v troubě. Rovněž je zbytečné vepřové karbanátky obalovat ve strouhance nebo strouhanku přidávat do […]

žampionová polévka se zakysanou smetanou
Krémové polévky

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

17.6.2013

Všichni milovníci hub si v dnešním receptu jistě přijdou na své. Připravili jsme pro ně vynikající žampionovou polévku, která svou chutí potěší i kdejakého gurmána. Polévka je ideální k obědu i k večeři. Jelikož čerstvé […]