karbanátky z krůtího masa
Maso a ryby

Krůtí karbanátky

18/06/2013

Karbanátky z krůtího masa jsou rychlé a dietní, ideální k obědu či k večeři. Kromě libového masa obsahují také zeleninu, vajíčko a celá směs je zahuštěna hraškou. Ideální přílohou ke karbanátkům jsou brambory nebo bramborová […]

bramborové placky
Přílohy k jídlu

Bramborové placky se zelím

05/05/2013

Pokud máte dnes chuť na sytou večeři, připravte si bramborové placky se zelím podle receptu původně z časopisu Albert. Zelí můžete podle chuti nahradit třeba cuketou nebo kapustou. Bramborové placky doporučuji péct na pánvi bez […]

luštěninová polévka
Kroupy a obilky

Luštěninová polévka s vločkami a krupkami

05/04/2013

Luštěninové polévky jsou nejen syté, ale také plné kvalitních sacharidů. Můžete si vyzkoušet chutnou luštěninovou polévku ze zakoupené nebo doma umíchané směsi. Polévka se báječně hodí k obědu i k večeři. Luštěniny si můžete předem […]

drožďová polévka
Obiloviny

Drožďová polévka

19/03/2013

Polévku s drožďovými knedlíčky můžete vyzkoušet na oběd i na večeři. Výborná drožďová polévka zahřeje i zasytí. Kromě knedlíčků ji můžete doplnit také těstovinami, luštěninami nebo krajícem celozrnného chleba.